LIVE A LITTLE MORE

För dig som vill få in mer liv i livet!

Känner du att du vill utvecklas, växa och skapa förändring i livet, men vet inte riktigt hur eller var du ska börja? Då är Live a Little More kursen för dig. Du får konkreta verktyg att använda och hjälp att ta dig framåt.

GÅ MED NU

Kursen stänger om

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Vad är Live a Little More?

Live a Little More är en digital kurs som hjälper dig att förstå dig själv bättre och ger dig verktyg för att släppa taget om stress, rädslor och dålig självkänsla. Att gå på en inspirationsföreläsning kan ge motivation i stunden, men det gör sällan att vi skapar en hållbar, långsiktigt förändring i våra liv.

Den här kursen är utformad för att ge dig djupare insikter om vad du behöver för att må bra, och ge dig verktyg som du kan använda i vardagen för att må bättre, våga mer och känna dig tryggare i dig själv.

Kursen innehåller forskning och fakta om hur vi fungerar likväl som filosofiska tankar om livet från några av världens främsta forskare och spirituella ledare.

Allt sammanställt i ett tydligt flöde för att du ska kunna ta det till dig, ta dig framåt och steg för steg skapa en långsiktig och hållbar förändring i ditt liv.

Hur vet du om det här är något för dig?

Den här kursen är för dig som drömmer om förändring, om något mer, men som känner dig fast i gamla vanor och tankemönster och inte vet hur du ska börja.

 • Den här kursen är för dig som känner att du vill mer, men som ständigt begränsas av dina egna rädslor och osäkerheter.
 • För dig som ofta är för hård med dig själv och har svårt att ta dig ur självtvivlet.
 •  För dig som längtar efter en förändring och mer glädje i vardagen - men inte vet var du ska börja eller hur du ska göra.
 •  Till dig som känner att livet borde innehålla mer glädje och energi!
Gå med nu

När du har gått den här kursen kommer du att ha skapat förändring på djupet

Att gå på inspirationsföreläsningar eller följa peppande instagramkonton kan ge en boost i vardagen, men det skapar sällan hållbara och långsiktiga förändringar i vårt beteende.

Den här kursen är utformad för att hjälpa dig skapa nya vanor och tankemönster som får dig att må bättre, på riktigt.

Kursen är uppbyggd för att hjälpa dig skapa en hållbar förändring i ditt liv som sträcker sig långt bortom kursens aktiva veckor.

 Du kommer också..

 •  Ha ökat förståelsen för dig själv och vad du behöver för att må bra på riktigt.
 •  Ha släppt taget om en massa tvivel och rädslor som håller dig tillbaka.
 •  Ha identifierat din drivkraft och dina styrkor och tagit konkreta steg mot att leva mer som du drömmer om.
 •  Släppt taget om gamla sanningar om dig själv och frigjort utrymme för nya tankar och vanor!
 •  Känna att du har kapacitet att klara av allt det du vill och att livet är ett roligt äventyr där du bestämmer hur det blir!

 

Vad tidigare deltagare säger om kursen

"Hade jag inte köpt kursen, hade jag om tio år undrat varför jag inte investerade i mig själv med denna kursen och gav mig själv en chans att få blomma redan då. Så jag är väldigt glad att jag köpte kursen och inte behöva sitta där om tio år med en känsla av ånger. Tack Amanda för att du vågade ta steget att göra denna kursen, det får mig att våga och har gjort stor skillnad för mig!"

Frida Josefsson
Tidigare Kursdeltagare Live a Little More

Jag som har skapat kursen heter Amanda Mattsby. Jag är en entreprenör, mamma, föreläsare och utbildare född och uppvuxen i Gällivare.

Jag spiller ofta, älskar äventyr och dricker allra helst mitt kaffe kokt över öppen eld. Jag tycker det är magiskt att springa i skogen eller på fjället och älskar att hjälpa människor att våga lite mer.

Jag brinner för att hjälpa människor att må bättre, både mentalt och fysiskt. Kanske är det för att jag själv så länge kämpat med ångest, stress och en stark känsla av att aldrig vara nog. Att inte räcka till.

Den här kursen innehåller alla verktyg jag har samlat på mig genom åren för att hantera osäkerhet, möta mina rädslor och våga släppa taget om normer och förväntningar och göra det jag verkligen drömmer om.

Jag har jobbat som instruktör, ledare och utbildare sen jag var tretton år och älskar att få guida andra, så du är i trygga händer! ♡

Läs mer om vem jag är

Spara allt!

Kursen innehåller flera konkreta verktyg och övningar som hjälper dig att förstå dig själv och må bättre. En digital workbook, övningsblad, videos och ljudfiler - allt material i kursen är ditt att spara så att du kan använda det om och om igen - även långt efter att kursen är över!

Tydlig struktur

Kursen är uppbyggd på ett tydligt ramverk som hjälper dig att först landa i nuet och känna efter hur du mår, sedan släppa taget om gamla vanor och tankesätt för att medvetet kunna välja nya som får dig att må bättre! 

Allt på samma ställe

Rörelse, motion och tid för reflektion och eftertanke är några av de saker som bevisat får oss att må bättre. I kursen ingår guidade meditationer, enkla träningspass att göra hemma och inspiration till att ta dig ut en stund då och då. Allt för att ge dig de bästa förutsättningarna för att må bra!

Välj att betala hela kursen på en gång eller dela upp din betalning i två. 

Är du redo att investera i dig?

Den här kursen är en investering i dig själv. En djupdykning för att landa i mindre stress, mer glädje och bättre självkänsla! Att du mår bra gynnar både dig och människor i din omgivning. 

GÅ MED NU

 

Vad tidigare deltagare säger om kursen

"En innehållsrik och välarbetad kurs. Kan verkligen rekommendera den till alla som vill utveckla sig själv."

Elin Nylund
Tidigare Kursdeltagare Live a Little More

Kursen är uppbyggd på sju moduler.

De tre första tre modulerna handlar om att identifiera ditt nuläge, vad som hindrar dig från att röra dig framåt och sen släppa taget om det som inte längre gynnar dig. I de fyra sista modulerna fokuserar vi på det som ger dig energi, vad du är bra på och vad du vill göra mer av.

 

Del 1

Modul 1 - Nuläge

Hur mår du just nu? Vad har gjort att du hamnat där du är idag? Vad är bra i ditt liv och vad skulle du vilja förändra? Vi identifierar ditt nuläge och visualiserar vart du vill.

Modul 2 - Vad begränsar dig?

Vad är det som begränsar dig i livet och hindrar dig från att göra det du drömmer om? Vad säger våra rädslor oss egentligen? Vilka rädslor har du som hindrar dig i livet? Var kommer de ifrån och hur kan du övervinna dem? 

Modul 3 - Släpp taget

Det är dags att släppa taget om sådant som har varit för att göra utrymme för nya tankar, känslor och vanor. Vad är du tacksam för att du har upplevt och vad behöver du förlåta?

Del 2

Modul 4 - Identifiera lycka

Vad är lycka egentligen och varför verkar det så svårt att uppnå? Vi pratar bland annat om relationer, kärlek och hur vi människor fungerar och identifierar vad lycka är för just dig.

Modul 5 - När du är ditt bästa jag

I den här modulen pratar vi om värderingar, styrkor, flow och drivkrafter och identifierar när du mår som allra bäst. I vilka situationer trivs du allra bäst och vad är det du gör då?

Modul 6 - Vanor

Vad vi tänker och gör blir den vi är. I den här modulen pratar vi om vilka vanor du har, medvetna eller omedvetna och vilka vanor du vill förändra för att må bättre. 

Modul 7 - Ta steget

Grunden är lagd och det är dags att ta tag i det du kan för att komma närmre dina drömmar, eller den där vardagen du längtar efter. Vi pratar om hur små actions gör stor skillnad och du får fokusera på att Göra.

 

Vad tidigare deltagare säger om kursen

"Jag har fått många bra verktyg som jag kan använda i vardagen för att må bättre och känna mig lugnare. Blivit tryggare i vilka mina styrkor är och bättre på att lyssna på vad som känns viktigt för mig. Videorna och övningarna har varit superbra och proffsiga, och det allra mest givande har varit live-coachningen med Amanda och de andra i gruppen varje vecka, väldigt lärorikt och befriande att lyssna och prata om livet och olika funderingar tillsammans med andra. "

Ida Herlin Fredriksson
Tidigare Kursdeltagare Live a Little More

Detaljerna

 • Kursen pågår under 12 veckor med kursstart den 25 oktober 2021.
 • Modulerna släpps allt eftersom, med en zoom-träff per modul.
 • Tid och dag för Zoom-träffen bestäms gemensamt i gruppen. Alla zoom-träffar spelas in så att du kan se dem i efterhand om du inte kan delta. 
 • För att genomföra kursen under dessa tolv veckor behöver du lägga ungefär 1-2h / vecka till videos och övningar.

Ibland kommer livet emellan och tvingar oss att prioritera om, det är okej. Du har tillgång till allt material för alltid, så även om du av någon anledning inte kan slutföra inom tolv veckor, kan du göra klart kursen i din egen takt.

Under dessa tolv veckor kommer jag att ge allt jag kan för att du ska komma framåt, men du måste själv vara beredd på att göra jobbet. Tillsammans skapar vi förändring, för dig! ♡

 

FAQ - Vanliga frågor & svar

Du har tillgång till allt material för alltid, så även om du av någon anledning inte har möjlighet att delta som du har planerat kan du slutföra kursen när det passar dig. Ingen stress!

Både ja och nej. Vill vi ha en förändring behöver vi börja göra saker annorlunda, och det är svårt. Att köpa kursen kommer i sig inte att minska stress hos dig. Men om du går igenom övningarna, applicerar verktygen och medvetet använder kursen för att göra annorlunda - så kommer du att kunna minska stressen i ditt liv allt eftersom. 

Jag ger dig verktygen, du behöver göra jobbet. Tillsammans kan vi skapa förändring för dig!

Ja, friskvårdsbidraget kan användas för kursen! Vi är inte ansluten till någon portal för friskvårdsbidrag, men om du har möjlighet att få friskvårdsbidrag mot kvitto eller faktura på eget utlägg går det jätte bra.

Om du har frågor eller behöver hjälp, kontakta mig på [email protected] så hjälper jag dig!

Ibland är det svårt att veta om man hittat rätt. Om du är osäker, skicka ett mail till mig med dina funderingar och frågor så kan jag hjälpa dig att komma fram till om det här är något för dig.

Vi kan också höras på telefon om det känns lättare, maila mig ditt telefonnummer så ringer jag upp dig.

Jag vill att kursen ska vara helt rätt för just dig och att du som går den får ut så mycket som möjligt, så jag kommer att vara helt ärlig med dig!

Om jag inte tror att det här är det som kommer att ta dig framåt, kommer jag säga det. ♡

När du köper kursen godkänner du de allmänna villkoren.

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.